dimecres, 16 de novembre de 2016Excursió al Tibidabo


     Els alumnes de sisè han escrit aquest article:

                 

El Tibidabo és una muntanya de la serra de Collserola que es troba a Barcelona. En Joan Marquès ens va fer de guia durant tot el dia. Ens va agradar molt perquè va estar amb nosaltres a l'escola d Sabadell,

Consta de tres esglésies. En mirar la façana i podem distingir dues parts : la de més abaix és d'estil  romànic i de color marró fosc , com si es tractés d'una muralla i la de dalt era d'estil gòtic i de color més claret ,estava plena d'escultures . Entre les seves escultures hi podem trobar la de Don Bosco el patró de la nostre escola ,els Salesians.

Al entrar a l'interior d'una de les esglésies especialment en aquella em va sobtar molt l'alçada de les seves parets eren molt,molt altes i precioses. Però com  en totes les esglésies  hi havien mosaics de molts colors i els vidres també de molts colors, com qualsevol altre  església ,però aquella tenia algú especial que a l'hora la feia diferent de les altres.


Per arribar a dalt de tot hi havien unes escales molt petites i estretes envoltades per parets,la veritat és que a mi em va entrar una mica de claustrofobia i em vaig marejar una mica. Però al arribar per fí a dalt de tot vaig pensar que de veritat havia valgut la pena. Perquè les vistes des de allà d'alt eren tan boniques  i impressionants que no es pot descriure amb paraules el que vaig sentir. Va ser una experiencia molt maca i que val la pena.


1 comentari: